Hvor skal du placere spejle i dit hus?

Hvor mangespejleskal du have i dit hus?Hvis du sætter et spejl på hvert sted, der er angivet nedenfor, bliver det til 10 spejle (forudsat to badeværelser).Selvfølgelig har du måske ikke alle de pladser, der er angivet nedenfor, i hvilket tilfælde det ville være færre, men at have ti spejle i et hjem er ikke udelukket.

1. Forindgang/hal

Vi har et stort spejl i fuld længde hængende på væggen i vores forreste indgang.Det er også her, vi forlader huset.Det er det perfekte sted at sætte et spejl i huset, fordi det fungerer som en sidste kontrol, når du forlader.Jeg er sikker på, at gæster sætter pris på det, når de træder ind, når de tager frakker og hatte af... bare sørg for, at intet er skævt eller ser mærkeligt ud.

2. Badeværelser

Det siger sig selv, at ethvert badeværelse skal have enspejl.Det er standard.Selv små pudderum bør have et stort vægspejl.Jeg tror aldrig, jeg har været på et badeværelse, andet tak, et udhus uden spejl.

3. Primært soveværelse

Ethvert primært soveværelse har brug for et spejl i fuld længde.Der er mange steder at sætte et spejl i et soveværelse.Om du hænger et langt spejl på væggen eller placerer et fritstående spejl i dit soveværelse, er det lige meget, så længe det har et.

Spejl i primært soveværelse

4. Gæstesoveværelse

Dine gæster vil sætte pris på et spejl, så brug de få ekstra penge på at give dem et.Gerne et spejl i fuld længde.

5. Mudroom/sekundær indgang

Hvis du forlader dit hus via mudderrum eller sekundær indgang, er det en rigtig god idé, hvis du har pladsen (jeg ved, at disse områder bliver virkelig rodede), så hæng et spejl.Du vil sætte pris på det, når du skynder dig ud af huset for hurtigt at kunne se dig selv.

6. Gang

Hvis du har en lang gang eller repos, kan det være en fin detalje at tilføje små, dekorative spejle.Større spejle kan måske få rummet til at se større ud, hvilket jeg ikke bryder mig om i hovedrum, men kan være en fin touch i en smal gang.

7. Stue (over en pejs og/eller sofa)

Et spejl over pejsen tjener mere som et dekorativt end et funktioneltspejl.Det er lidt underligt at se sig selv i et spejl i stuen, især hvis du har gæster.Selvom det ikke rigtig får rummet til at se større ud, kan det tjene som en flot dekorativ funktion til det tomme rum over en pejs.Vi har et rundt spejl over pejsen i vores alrum, og det ser rigtig godt ud der.

Et andet godt sted i stuen er over en sofa, der mod væggen.Tjek det ud:

8. Spisestue (over en buffet eller sidebord)

Hvis du har et sidebord eller buffet i din spisestue, et smagfuldt rundt eller rektangelspejlkan se godt ud over det uanset om det er på side- eller endevæggen.

Spejl over buffet i spisestue

9. Hjemmekontor

Jeg har to tanker om at sætte enspejlpå hjemmekontoret, men nu hvor så mange mennesker arbejder hjemme og regelmæssigt holder videokonferencer, er det nok en god ide at have et spejl ved hånden til at tjekke udseendet før et vigtigt videokonferencemøde.Du kan placere den over skrivebordet eller på skrivebordet.Her er eksempler på begge spejlplaceringer på et hjemmekontor.

10. Garage

Du tænker måske, hvorfor i alverden placere et spejl i en garage?Det er der en god grund til.Det er ikke for at tjekke, hvordan du ser ud, men i stedet er det et sikkerhedsspejl for at se, om der er noget bag dig eller kommer fra begge sider.


Indlægstid: 15-jun-2022